Ранні симптоми, які вказують на майбутній інфаркт

25 февраля 2020, 01:00

За 5 років медики обстежили майже дві тисячі пацієнтів з різних країн, в яких були різні захворювання серцево-судинної системи. І виявилося, що у чоловіків - «сердечників» з проблемами в ліжку шанс отримати інфаркт міокарда у два рази вище, ніж у тих, хто НЕ скаржився на еректильну дисфункцію. Тоді було вирішено що чоловіків, які звертаються до урологів-андрологів з проблемами потенції, потрібно обстежити й в кардіолога. І водночас кардіологи зобов'язані цікавитися особливостями сексуального життя таких пацієнтів. 

Сьогодні вже багато лікарів згодні з тим, що якщо в чоловіка трапляються невдачі в інтимному житті, то перевіряти потрібно весь організм і тим більше такої уразливий орган як серце. Річ у тому, що причини виникнення хвороб серцево-судинної системи й еректильної дисфункції найчастіше збігаються. І все, що впливає на судини, позначається ще і на чоловічій силі. До речі, проблеми з сексуальними функціями можуть бути провісниками інфаркту або інсульту — вони починаються раніше року на 3-4, ніж проблеми з серцем. Тому не варто жити та відкладати візит до уролога на потім. Міжнародна мережа медичних центрів «ОН Клінік» понад 20 років успішно лікує еректильну дисфункцію та інші чоловічі проблеми в самих різних країнах світу.Але щоб отримати якісне лікування, не обов'язково їхати за кордон. Зверніться по допомогу до фахівців медичних центрів «ОН Клінік» у Харкові, щоб обстежитися і вирішити всі свої делікатні проблеми

В медичних центрах «ОН Клінік» у Харкові Вам буде максимально комфортно. Фахівці медичного центру мають величезний досвід у розв'язання подібних проблем, тому у Вас навіть не виникне психологічного дискомфорту. Запис до лікаря проводиться анонімно, на зручний для Вас час.

Телефонуйте або ж залишайте заявку на сайті в будь-який час доби - запис на прийом в медичних центрах «ОН Клінік» у Харкові проводиться цілодобово. Бережіть здоров'я!

Вернуться назад
На печать
Источник: http://medbiz.com.ua/news/Novostiikataloga/3728-Rann-simptomi-yak-vkazuyut-na-maybutny-nfarkt.html