Чи небезпечні папіломи та як їх позбутися, розповіла лікар

07 июня 2021, 17:00

Найчастіше, страх видалення бородавок виникає через МОЖЛИВИЙ біль та інші неприємні наслідки. Однак, ВАЖЛИВО знати, що на прийомі ми зустрічаємо запущені множинні форми бородавок саме у тих пацієнтів, які панічно бояться їх видаляти.  В процесі опитування ми з'ясовуємо, що даний процес триває у них вже багато років ...

Що ж робити?

Наша відповідь: ЛІКУВАТИ БОРОДАВКИ ПОТРІБНО. Зараз існує кілька сучасних методів лікування:

  • зовнішні препарати,
  • видалення радіохвилею,
  • кріодеструкція.

Якщо ви не готові відразу вдатися до двох останніх способів, почніть з зовнішньої терапії! На жаль, вона не дає бездоганного результату, але може ПРИЗУПИНИТИ процес.

До зовнішніх препаратів належать противірусні засоби. Звичайно, користуватися ними потрібно строго по інструкції і за призначенням лікаря.

Спробували метод зовнішньої терапії, а бородавки залишилися? ЇХ ПОТРІБНО ВИДАЛЯТИ! Зрозумійте, що зберігаючи віруси, тим самим, ми даємо їм можливість поширитися в більшому обсязі. А головне - надалі вони можуть з'явитися в важкодоступних для видалення місцях (наприклад, під нігтьовою пластиною). Більш того, ви повинні знати, що, не видаляючи бородавки,  ви є кур’єром цієї вірусної інфекції, яка передається контактно-побутовим шляхом іншим людям.

Вернуться назад
На печать
Источник: http://medbiz.com.ua/news/Novostiikataloga/5215-CHi-nebezpechn-paplomi-ta-yak-ih-pozbutisya-rozpo.html