У період простудних захворювань та загострення коронавірусної інфекції важливо займатися зміцненням свого імунітету. Є продукти, які підвищують захисні функції організму, а є ті, що їх руйнують.
Лікар підкреслила, що насамперед такі продукти — алкоголь, солодке, вироби з обробленого білого борошна, кондитерські вироби, солодке газування негативно впливають на організм загалом та пригнічують імунітет.
Небезпека таких продуктів у тому, що після їх вживання судинна стінка стає проникною для патогенів. Бактерії «люблять солодке» і тому швидше розмножуються у сприятливому для них середовищі.
За словами лікаря, підтримати імунітет допоможе збалансоване харчування. До раціону повинні входити овочі, фрукти, ягоди. Можна вживати сушені чи заморожені.
Вы можете войти используя:
|