Згідно з дослідженням, опублікованому в журналі Харчування та функції, пенсіонери, які їли півтори чашки винограду на день протягом чотирьох місяців, покращували здоров’я очей, інформує.
«Наше дослідження вперше показало, що споживання винограду благотворно впливає на здоров’я очей у людей», — сказав автор дослідження д-р Чон Юн Кім.
Наука показала, що люди похилого віку мають вищий ризик захворювань очей і проблем із зором. Дослідники кажуть, що одним із ключових факторів захворювання очей є шкідливі сполуки, які утворюються, коли білок або жир поєднуються з цукром у крові.
У дослідженні вивчали вплив регулярного вживання фруктів на накопичення макулярного пігменту разом з іншими біомаркерами.
«Наше дослідження вперше показало, що споживання винограду благотворно впливає на здоров’я очей у людей», — сказав автор дослідження д-р Чон Юн Кім.
Наука показала, що люди похилого віку мають вищий ризик захворювань очей і проблем із зором. Дослідники кажуть, що одним із ключових факторів захворювання очей є шкідливі сполуки, які утворюються, коли білок або жир поєднуються з цукром у крові.
У дослідженні вивчали вплив регулярного вживання фруктів на накопичення макулярного пігменту разом з іншими біомаркерами.
Вы можете войти используя:
|