Часто з нього отримують корисну ранкову кашу.
Йдеться про жито. Чому його слід готувати для першого прийому їжі? Яку користь це принесе?
Визволить від токсинів
Жито - джерело клітковини. Вона, в свою чергу, позбавляє організм від токсинів. Більш того, клітковина сприяє підтримці оптимальної мікрофлори кишечника.
Допоможе кишечнику
Дослідження також показали, що жито може поліпшити склад мікробіоти кишечника. Клітковина, яка міститься в житі, також може прискорити метаболізм.
Захистить серце
Жито - це цільне зерно, і дослідження говорять, що цільні зерна корисні для серця. Вони багаті на клітковину, яка допомагає знизити рівень холестерину і знижує ризик серцевих захворювань.
Вы можете войти используя:
|