Відома дієтологиня і кандидатка медичних наук Рима Мойсенко розповіла, який овоч допоможе підтримати організм.
За її словами, за вироблення імунних клітин в організмі відповідає щитовидна залоза. А ось для її ефективної роботи тілу потрібен йод в потрібних кількостях. Необхідна кількість цієї речовини міститься в морській капусті.
«Морська капуста - це хороше джерело йоду. Щоб піклуватися про щитовидній залозі і роботу імунної системи, треба додавати в раціон морську капусту. Вона підходить для будь-якого прийому їжі - і як самостійна страва, і як гарнір до м'ясних блюд. Якщо ми будемо її вживати в невеликій кількості кожен день або в більшій кількості, але через день, то це буде великий плюс для нашого імунітету», - зазначила дієтологиня.
Мойсенко підкреслила, що темний колір продукту свідчить про високий вміст йоду. Найбільш корисною є ферментована капуста, проте сушена також містить досить йоду.
Вы можете войти используя:
|