Речовини під назвою нітрити використовують для того, щоб збільшити термін зберігання продуктів. Вони зустрічаються в формі консервантів і барвників. Найчастіше їх додають в консерви, ковбаси, перероблене м'ясо. Надмірне вживання продуктів з вмістом нітритів загрожує ризиком виникнення проблем з травленням.
Здавалося б, вживання продуктів зі штучними підсолоджувачами повинне завдавати менше шкоди фігурі і здоров'ю, але насправді це не так. Штучні підсолоджувачі не можуть обдурити мозок, який не отримує сигналу про те, що ви з'їли щось солодке. У підсумку це призводить до споживання більшої кількості їжі та посилення почуття голоду. Зрозуміло, про користь для фігури і здоров'я говорити в цьому випадку не доводиться.
Вы можете войти используя:
|